Paris is always a good idea 1

Siden jeg boede i Paris i et år efter gymnasiet, har jeg besøgt Paris jævnligt. Også med min mand flere gange. Vores base i 4 skønne dage var en fin lejlighed i Rue Godefroy Cavaignac  i 11. arrondissement, som vi havde fundet gennem Airbnb. Central, rolig beliggenhed og med en lille altan mod gården, hvor vi kunne sidde om aftenen.
Det 11. arrondissement har undergået store forandringer fra da jeg boede i Paris. Dengang arbejderkvarter, nu fyldt med barer, cafeer og hippe beboere.
Og hvad lavede vi så i de fire dage i Paris?
Vi sprang (de fleste) af de mest kendte og skønne turistattraktioner  over (dem har vi jo set masser af gange). Og så gik vi ellers på oplevelse gade op og gade ned. Hjemmefra havde jeg forberedt en lille liste over butikker, og vi fik vist set dem alle: Apc, Isabel Marant i Rue de Charonne,  Colette i Rue Saint-Honore og ikke mindst cool Merci på Boulevard Beaumarchais. Bolig, mode, interiør og cafe på flere etager i en ombygget fabrik. Altid kreative og opfindsom butiksdekoration og så den skønne Morris som maskot ved hovedindgangen.imageHeldigvis var vejret godt alle dage og helt perfekt til en sejltur på Canal Saint Martin. Kvarteret omkring Saint Martin er noget af det mest romantiske og idylliske i Paris. På sejlturen skal man igennem 9 sluser og en del af turen foregår under jorden, bl.a under Bastille pladsen. Meget fascinerende.image
image

Hængelåse på Pont des Arts

Kærlighedshængelåse på Pont des Arts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *