På jagt efter foråret i Malmø

Foråret lader vente på sig, men hvis man kigger godt efter er masser af små tegn på lunere tider.  Malmø er en af favoritbyerne når familien trænger til at komme på en lille udflugt og selvom solen ikke tittede frem på denne søndagstur, var der alligevel fyldt med forårstegn i byen.
blomster i SverigeI Västra Hamnen, hvor man blandt andet kan se Torning Torso, kvarterets vartegn,  gik vi en tur langs kysten og nød udsigten over Øresund og Øresundsbroen. Når det bliver sommer vil promenaden og de mange cafeer vrimle med liv, – som vi helt sikkert vil bidrage til ved et genbesøg senere på sæsonen.Turning Torso I MalmøØresundsbroenVästra Hamnen er nemlig fyldt med spændende arkitektur, moderne byplanlægning og masser af grønne områder. Västra HamnenMidt i Malmø, i Södergatan møder man  “Optimistorkestern”, der stolt marcherer ned af gågaden. En herlig skulptur der gør mig glad hver gang jeg ser den.

Skulpturene: Optimistorkesteret På Lilla Torg havde restauranterne dækket op til udendørsservering. Det er vist en af de mest sikre forårstegn, også selvom det var nødvendig med både tæppe og gasvarmer for holde varmen.

Comments are closed.