Best of London: Se og oplev

Rigtig mange der lander i Gatwick Lufthavn benytter Gatwick Express toget ind til central London. Men der findes billigere og lige så gode alternativer, som f.eks Thameslink hvor jeg havde købt vores billetter. Billetterne havde jeg bestilt hjemmefra hos Train Genius og printede dem ud i lufthavnen. Der kører tog ca. hvert kvarter til London Bridge, hvorfra det er nemt at komme videre med tube eller bus. Ret smart at starte med at spare penge (jeg sparede næsten 50 procent) – så er der flere penge til shopping og oplevelser.

Museet for moderne kunst Tate Modern ligger i et ombygget kraftværk. Den imponerende store bygning er facinerende i sig selv.  Museet rummer moderne kunst fra 1900 til nutiden, Picasso, Dali. Warhol og mange flere af de helt store. Fantastisk beliggenhed på den sydlige bred af Themsen. Entréen er gratis. Den nærmeste undergrundstation er Southwark.
Tate Moderne

London Bridge, Big Ben, Buckingham Palace, St Paul’s Cathedral….you name it. Listen over imponerende bygningsværker og seværdigheder er enorm. Mange af byens ikoniske seværdigheder kan opleves fra vandsiden  med en sejltur på Themsen i et stille og roligt tempo.

London Bridge

Big Ben

St Paul's CathedralMin mand og yngste datter tog i London Eye for at se byen fra oven. Pariserhjulet er 135 meter højt og turen varer ca 30 minutter.  Spar penge og køb billetter online på forhånd herLondon EyeLondon er kendt for sine musicals så den oplevelse skulle vi selvfølgelig også have med. Hvis man ikke har ønske om at se ét bestemt stykke kan man købe billetter billigt på nettet eller ved personligt fremmøde hos TKTS på Leicester Square. Vi købte billetter til The Commitments og fik en festlig og forrygende aften i Palace Teatre.
The Commitments

London er fyldt med modsætninger og forskelligeartede byområder og kvarterer med hver deres særpræg. Her er fortravlede forretningskvarterer med luksushuse og dyre forretninger, gamle arbejderkvarterer under hastig udvikling, hipsterområder med cool butikker og cafeer,  fortravlede forretningskvarterer, overfyldte turistområder og meget mere. 
PiccadillyKnightsbridgeCampen LockGadesjov på CampenHusgavl, Dalston

At opleve byen til fods er fantastisk, fordi man hele tiden overraskes af områder og attraktioner man ikke anede eksisterede. Køb et Oyster Card til undergrundsbanen og busser når fødderne er for trætte eller afstanden for stor. Oyster Card  fungerer nogenlunde som rejsekortet, men modsat dette får man ikke bøder for at glemme at checke ud. Kan købes på de fleste stationer.
Og så kan man selvfølgelig også hvile de stakkels trætte fødder på cafeer og restauranter, det har jeg et par tips til steder i det her indlæg.

1 Comment on Best of London: Se og oplev

 1. MosheJuicy
  26/07/2018 at 4:07 (5 år ago)

  Hello. I see that you don’t update your site too
  often. I know that writing content is time consuming and boring.
  But did you know that there is a tool that allows you to create new articles using existing content (from article directories or other websites from your niche)?
  And it does it very well. The new articles are high quality and pass the
  copyscape test. You should try miftolo’s tools

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *